علی فرهادی با بیان اینکه اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور بر اساس نتایج آزمون خاصی که بدین منظور برگزار میشود، انجام میشوند گفت: چند سال یکبار آموزش و پرورش فراخوان جذب معلمان را جهت تدریس در مدارس خارج از کشور اعلام میکند.
وی با بیان اینکه اعزام معلمان به خارج از کشور دارای شرایطی است افزود: از بین معلمانی که سابقه تدریس آنها زیر ۱۵ سال و بالای ۲۶ سال نباشند، حدی میانه در نظر گرفته میشود این در حالیست که این دسته از معلمان مطابق آزمون پذیرفته و در بخشهای اجرایی مدارس، آموزشی، تدریس و یا مدیریت مشغول به فعالیت میشوند.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه همچنین بر اساس رقابت صلاحیتهای علمی و عمومی، معلمان اعزام و در مدارس خارج از کشور حضور پیدا میکنند ادامه داد: هزینههای اسکان، حقوق، ایاب ذهاب آنها به خارج از کشور و برگشت آنها به ایران با آموزش و پرورش است.
فرهادی با بیان اینکه در هر کشوری تعداد معلمان ایرانی متفاوت است افزود: در حال حاضر ۳۵ مدرسه ایرانی در خارج از کشور وجود دارد که معلمان در آن مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه حقوق این معلمان هر سه ماه یکبار به صورت ارزی تامین میشود افزود: توانستهایم تا پایان آذر ماه حقوق آنها را تامین کنیم، قبلاً در پرداخت حقوق این معلمان تاخیر داشتیم اما الان این تاخیر وجود ندارد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در این مدارس نظام آموزشی ایران اجرا و دانشآموزان مدرک تحصیلی دریافت میکنند اظهار کرد: این مدارس در سامانه سیدای دانشآموزی کد دارند و مانند مدارس ایرانی هستند و فقط محل درس خواندن آنها فرق دارد.
طباطبایی رییس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور پیشتر اعلام کرده بود شیوه نامه آزمون اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور تنظیم و به مراجع تخصصی مربوطه برای اعلام نظر ارائه شده است و آزمون اعزام به خارج معلمان احتمالا در زمستان امسال برگزار خواهد شد که تاریخ دقیق و شرایط آن متعاقبا اعلام میشود.
منبع:ایسنا
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟